PDA

View Full Version : Cum sterg status message din Yahoo ?

psyon
19 06 2004, 04:00 AM
Daca in yahoo messenger pun un "New status message" acesta mai apoi nu pot sa-l sterg.
Stie cineva cum se da afara?

Johni
19 06 2004, 05:59 AM
Din cate stiu eu nu poti sterge acele "status messages" dar in lista respectiva nu pot fi memorate mai mult de 5 mesaje. Pe parcurs ce introduci mesaje noi cele vechi sunt sterse automat. Cred ca lista este facuta sa tina minte 5 mesaje in eventualitatea in care ai au mesaj pe care il folosesti mai des si sa nu il scrii de fiecare data.

Marius Claudiu
19 06 2004, 08:02 AM
Din cate stiu eu nu poti sterge acele "status messages"

Sigur ca poate fi sters...in principiu daca ai introdus ceva cu siguranta poate fi si sters.
Status messages se sterg din registri.
Deschizi editorul de registri si cauti:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\profiles\"ID-ul de Yahoo pe care vrei sa stergi status messages"\Custom Msgs]

aici vei gasi String-urile cu Value Data - status messages. Stergi pur si simplu pe care il vrei, plus DWORD-ul aferent(cu Value Name nr _messaj_DND) .E preferabil sa stergi tot....daca stergi mesajul 1 de ex. si lasi pe celelate New Status Message...isi va schimba putin pozitia pe interfata yahoo messenger, dar va reveni la normal cand vei adauga un nou status message care va reocupa pozitia 1 (1_DND). Butoneaza-le putin si te vei prinde ce si cum....

Johni
19 06 2004, 09:09 AM

Sigur ca poate fi sters...in principiu daca ai introdus ceva cu siguranta poate fi si sters.

Eu m-am referit la faptul ca interfata yahoo nu permite stergerea acelor mesaje. Solutia pe care o oferi tu puteam sa o dau si eu dar nu mi se pare bine ca un user normal sa faca asa ceva.

Marius Claudiu
19 06 2004, 02:51 PM

Eu m-am referit la faptul ca interfata yahoo nu permite stergerea acelor mesaje. Solutia pe care o oferi tu puteam sa o dau si eu dar nu mi se pare bine ca un user normal sa faca asa ceva.

Super, si sa fii sanatos!
Dar userii "normali" sunt handicapati?
Omu vroia o solutie, indiferent care e aia......si trebuie data ....el alege daca aplica sau nu....si pana la urma asa se invata.

psyon
19 06 2004, 03:40 PM
A mers perfect cu registrii.
Ma gandeam si eu la asta dar am intrebat poate e vreo optiune ascunsa in Mess.

Thanks