PDA

View Full Version : formular on-line pt reclamatie OPC

mhanor
30 03 2005, 05:50 PM
a folosit cineva formularul on-line de pe site-ul www.anpc.ro pt a face o reclamatie la ANPC (~=OPC)? Daca da, i-a fost de folos? I s-a raspuns macar?

JJ
30 03 2005, 07:03 PM
La cati nebuni le fac reclamatii direct la sediu, crezi ca le mai arde sa se uite si la plangerile online?

Intai, incearca sa rezolvi problema amiabil cu vanzatorul.
Apoi, daca nu merge, du-te la OPC sau da in judecata vanzatorul. Daca ai dreptate, un avocat te costa cam 10 mil. lei, bani pe care ii iei inapoi ca cheltuieli de judecata.

OPC nu poate dispune sa ti se plateasca tie daune, poate doar sa constate ca vanzatorul a facut ceva gresit, si sa il sanctioneze pe acesta.

verocenza
30 03 2005, 07:13 PM
pai si atunci de ce s n Protectia Consumatorului?
Asta chiar ca e buna. Cum mai e legea in RO? Se poate returna un produs "perfect" dupa cumparare?

Bodola Zsolt
01 04 2005, 04:10 PM
Eu am facut de curand reclamatie la OPC pe site. Si s-au ocupat de ea... Asadar, functioneaza!

Thorr
02 04 2005, 09:55 PM
Functioneaza, dar dureaza destul de mult pana raspund (in cazul meu, ~ 3 saptamani, sunt din Iasi).

Assistant
07 04 2005, 12:52 AM
Am facut eu acum 4-5 luni si nu s-au deranjat sa raspunda. Probabil ca de multe ori conteaza si ce fel de reclamatie faci. EU am facut una contra Orange si nici nu ma asteptam sa imi raspunda desi erau chesti reale.

mishu_b
08 04 2005, 10:29 AM
functioneaza .... eu am facut 2 reclamatii la ei.. Una inainte de afi acest formular, trimiteai un e-mail dupa care iti trimiteau ei raspuns cu un atach word, (tot un fel de formular) in care scriai ce te durea, si una cu asta nou.

Iar ca durata intre 2 si 3 saptamani. Pentru prima reclamatie m-au contactat telefonic in 3 iar pentru a dou in 2.... Nu ezitati sa folositi... :D :D :D

chibritoman
04 04 2011, 11:18 AM
Cine ma ajuta sa fac si eu o plangere,sau poate sa ma ajute cu mai multe informatii?.cum ar fi: cum arat mesajele in plangere?am informatii si acolo,o poza ceva?va multumesc si dau detalii pe parcurs

GRIP
04 04 2011, 12:18 PM
Wow....dupa 6 ani....wow....

chibritoman
04 04 2011, 06:13 PM
ma poti ajuta tu grip?

GRIP
04 04 2011, 11:50 PM
1)N-ai sanse. Plangerea poate fi luata in calcul, dar nu va fi solutionata.
2)Compania impotriva careia depui tu plangerea va putea sa se scoata cu basma curata (am avut eu proces cu RDS si stiu ce vorbesc).
3)Daca totusi e ceva nasol sau ai ambitie sa ii freci, uite unde ii poti gasi pe bajetii de la OPC (ANPC). Nu garantez ca o sa ai cu cine conversa.......

Spor si MUJE aia care te-au suparat.