View Full Version : pc invizible
cezarstan
13 01 2002, 04:11 AM
multumesc tutoror ce sau deranjat sa-mi raspunda la cele 3 intrebari.
mai am o nelamurire:
din cate stiu eu pt a-ti face adresa de ip invizibila se foloseste un proxy anonymus (destul de rar de gasit unul pe bune).
Se poate face chestia asta si cu ajutorul unui program?
carrier
13 01 2002, 11:54 AM
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by cezarstan:
multumesc tutoror ce sau deranjat sa-mi raspunda la cele 3 intrebari.
mai am o nelamurire:
din cate stiu eu pt a-ti face adresa de ip invizibila se foloseste un proxy anonymus (destul de rar de gasit unul pe bune).
Se poate face chestia asta si cu ajutorul unui program?<HR></BLOCKQUOTE>
E gresit punctul tau de vedere. Nu se face adresa ta invizibila. Conectindu-te la un anonymizer si apoi la site-ul pe care vrei sa navighezi, serverul site-ului nu mai poate vedea sursa reala a traficului, ci vede ca sursa anonymizer-ul.
cezarstan
13 01 2002, 03:39 PM
la acela lucru m-am referit si eu cand am spus ca face adresa mea de ip invizibila.
ultravioletu
15 01 2002, 12:51 AM
Totusi, exista comenzi de server-side-script, cu care un web server poate afla si IP-ul catre care face proxy-server-ul forward la pachetul de date. Uneori acest IP este dat de proxy-server, alteori nu. Daca vrei sa scrii prostii pe un site, oricum aia o sa baneze serverul proxy si tot nu mai poti intra, hehe, decat sa-ti schimbi proxy-ul...
nekro
20 01 2002, 07:57 AM
well... paginile de anonymizer merg destul de greu... si de multe ori dau erori daca mergi pe site-uri mai complexe..
proxy-uri anonime gasesti daca ai rabdare.. incearca la www.multiproxy.org... (http://www.multiproxy.org...) au o baza de date destul de mare pe care incearca sa o tina la zi.. si mai exista acolo si un mic programel.. dar te las pe tine sa vezi ce face... images/smiles/icon_wink.gif
carrier
20 01 2002, 10:16 AM
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by cezarstan:
la acela lucru m-am referit si eu cand am spus ca face adresa mea de ip invizibila.<HR></BLOCKQUOTE>
Numai ca nu o face invizibila. E gresit punctul de vedere.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.