dupa cate stiu eu,(poate ma insel) revista Chip este un brand international,asa ca ar fi suficient daca ar traduce unele articole din varianta din germania care este foarte complexa(chip.de)
esre pacat ca apare asa de tarziu , am inebunit vanzatoarea de la chiosc cu intrebarea "nu a aparut revista chip", noroc ca sunt pe net variante ale revistelor dn sua in engleza,mult superioare ca nr. pagini si sumar
dar mie imi placea ca era revista noastra romaneasca si imi place sa o cumpar, (poate suna patetic) si as cumpara revista si de ar fi mai scumpa dar daca va aparea tot la 2 luni probabil ca nu am sa o mai caut, eventual ocazional.
pe mine personal nu ma intereseaza nici dvdul nici serialele programelor doar placerea de a tine revista in mana.
esti beat! pai fara dvd e de-a-mpulea, ca toata lumea vrea licenta de antivirus si kitu e pe dvd. si fara dvd nu mai au pe cine da vina, raman doar ei si tiparnitza
Kit-ul se poate distribui pe site, iar cheia(licența) se poate lua de pe site. Cheia se generează în funcție de cnp-ul abonatului, astfel publicația și//sau firma producătoare antivir poate controla volumul de licențe. Ce e e așa complicat?
Pai chiar se traduc, tu ce crezi? Am luat anul trecut prin primavara un Chip italian si m-am minunat cate articole erau comune cu a noastra. Deci da, exista o gramada de articole care se traduc si se publica in toate limbile in care apare revista.
In alta ordine de idei, nici azi n-am vazut-o la vreun chiosc. Propun ca numarul de aprilie sa apara in iunie, cel din iunie in septembrie si tot asa catre victoria finala...
In alta ordine de idei, nici azi n-am vazut-o la vreun chiosc. Propun ca numarul de aprilie sa apara in iunie, cel din iunie in septembrie si tot asa catre victoria finala...
cum indraznesti sa-ti bati joc de reich-ul milenar al cipului si de deciziile fuhrer-ului suprem ??? intarzierile astea sunt doar o retragere strategica inainte de marea ofensiva! fa-ti bagajele, frontul de est te mananca! heil badescu!
Eu nu inteleg de ce nu se renunta la DVD. Trebuie sa strangem semnaturi ca sa vada ca nimeni nu vrea DVD.
Subscriu la această idee. Eu întotdeauna am cumpărat doar varianta cu cd a revistei, iar în anii de glorie am avut abonament pe 12 luni tot la cd. Din ce am văzut la chiosc, se cumpăra doar această variantă iar cea cu dvd mergea la retur. Mă mir cum domnii de la Chip nu au observat acest aspect și continuă tipărirea ambelor variante. Dacă ar spune că formatul cd e învechit și nu au spațiu suficient pentru tot ce ar vrea să ne ofere, eu le-aș sugera să renunțe la toate acele trialuri de programe pe care oricum le putem găsi pe net și așa s-ar crea spațiu destul pentru lucrurile cu adevărat interesante !
Pai oricum au anuntat ca renunta la varianta cu CD si va ramine doar cea cu DVD. Sau poate ca am inteles eu gresit si de fapt ei au spus ca renunta la variantele cu CD si DVD. Oricum a venit si sfirstul saptaminii si revista tot nu a aparut. Parca totusi nu cred in teoria lui Igrt, de vreme ce Ionut se duce la Londra ca sa vada cum se lanseaza Samsung S3 nu cred ca e foamea pe ei cit casa. E de apreciat totusi faptul ca CHIP este singura revista care nu a scris de Pepe si Oana sau de Moni si Irinuca. Cinste lor!
Sunt abonat la CHIP cu CD (acum fara CD) din 1996, de 16 ani... Chestia fara CD m-a iritat in mica masura, pentru ca daca va arat revistele CHIP din martie si aprilie 1997 unde scria negru pe alb, "...abonatii care doresc revista cu CD sa plateasc o diferenta..." deci macar au anuntat cu 2 luni inainte.
Acum, brusc, nu mai e bun CD-ul. Asa o fi! Da-l incolo de CD si DVD la urma urmei, ca avem net, nu, ar zice multi!
Dar asta cu intarzierea de o luna, deja e mult.
Revista Chip intarzia doar in luna decembrie, indiferent de an.
Cu intelegere, treceam (cred!) toti peste evenimentul oarecum neplacut.
Erau doar sarbatorile de iarna, cum sa te superi pe cineva.
Acum, nici nu mai merita sa-si ceara cineva scuze. Timpul a trecut.
Trebuiesc unite 2 luni intr-una ca sa ajungi cu informatia intr-o revista care se pretinde ca aparitie lunara.
Sper sa raman abonat.
Incerc sa inteleg problemele celor de CHIP. Atat.
n-am instalat niciodata av-ul de pe cd/dvd, deci ma doare undeva de serial (si de dvd, dealtfel). Am re-inceput sa iau chip-ul dupa ce a disparut xtrem-ul, care o buna perioada de timp mi s-a parut mai bun decat chip-ul. Acesta din urma devenise prea business oriented, plin de interviuri cu directori de la xerox and stufff... Ca istoric, citesc Chip de prin '97, cand l-am ales din cele vreo 5-6 variante de atunci...xtrem-ul l-am luat vreo 3-4 ani, cam de cand a devenit xtrem pana a disparut.
dupa ce a disparut xtrem-ul, am observat ca si chip-ul a (re)devenit cat de cat citibil...mai ales ca este singurul pe piata, nu pt ca ar fi genial. Nu mai era asa de tehnic ca pe vremuri, din pacate, dar se mai gaseau subiecte interesante. Mai intarziati insa mult cu aparitia lui, si va prevad o moarte sigura...si voua...desi mi-ar parea rau.
O sa ma duc (si) azi special pe la un stand de ziare sa va caut...as fi curios daca maretul dvs redactor sef s-a tinut...partial de cuvant (ieri nu l-am gasit, conform promisiunii lui exacte). Si cand spun "maret" ma refer la profesionalismul cu care a scris mult hulitul mesaj...si daca am lua toti revista numai pt serial, si nu ar trebui sa fie o problema pentru voi. Cand promiteti ceva (un serial, o data de aparitie, o FRECVENTA de aparitie...etc.), din respect pentru client, ar trebui sa si onorati promisiunea. Stiu ca banii multi vin din publicitate, dar publicitatea nu ar veni fara cititori, deci lantul este ceva mai interesant decat crede lumea.
P.S apropo de reviste geniale care nu au scris despre pepe si alte nulitati: exista cel putin una, cu adevarat salutara, se numeste Stiinta si Tehnica. A reaparut tot de vreun an, si o citesc cu (mai mare) placere (decat Chip-ul) inca de atunci. V-o recomand tuturor, alaturi de Chip...cat o mai exista, acesta din urma, caci sperantele imi sunt slabe. La S&T am simtit nevoia sa-mi fac un abonament...la Chip, nu.
Btw, publicitarii care platesc reclamele ce parere au despre aceste intarzieri? Si ei asteapta tot serialele pt antivirusuri, sau...?