Barosanilor...poate imi spune si mie cineva unde as putea apela (site web daca e posibil ) pentru ca introducand un nr de telefon sa aflu numele posesorului numarului... Danke !
Bazele de date ale abonaților telefonici sunt private. La abonații RomTelecom le poți afla numerele dacă le știi numele și adresa, prin site-ul Pagini Aurii, www.pa.ro ; bazele de date ale operatorilor de telefonie mobilă sunt secrete, Connex știu că are un serviciu de "informații" dar care costă 35 cenți pentru fiecare număr solicitat, și din nou trebuie să știi numele abonatului. Invers, dinspre număr spre nume sau adresă, nu vei afla de niciunde; probabil doar SRI are acces la bazele de date ale abonaților încât să facă o căutare după număr.
Era un CD Pagini Aurii unde parca puteai sa cauti dupa numar. Si oricum daca nu puteai, ma gindesc ca se putea "folosi" baza de date respectiva si sa faci tu chestia asta.
există un program care are baza de date cu abonații telefonici RomTelecom. Poți da search după nume, după adresă sau chiar și după nr (în acest din urmă caz, aștepți vreo 10-15 min rezultatul)...
Da, era baza de date RomTelecom în variantă "leaked" de la RomTelecom Sibiu din câte îmi amintesc, dar are câțiva ani vechime. E interesantă ideea cu CD-ul Pagini Aurii, păcat că e câte un CD pentru fiecare județ, nu este unul pentru toată țara.