05 10 2004, 10:43 AM
|
|
Membru
|
|
Data înregistrării: Sep 2004
Locație: Piatra-Neamt
|
|
Soft monitorizare trafic per IP !
Am nevoie de un prog. care sa ma ajute sa vad exact ce trafic pe internet face fiecare IP din retea. Cam asa stau lucrurile: intr-o retea cam de 50 de calculatoare sunt 2 servere..1. ste serverul de retea (de Domeniu) pe care este instalat win 2003 server. SI pe al doialea server care este serverul de mail si de net este Rad Hat 9. Ei bine pt a nu avea prea multa treaba cu serveru 2 - ala pe linux, pentru un management asupra conturilor de mail fofosesc Kerio...adica l-am instalat pe un calc din retea cu windoaws pe el si cu kerio ma conectez prin remote la serverul de mail de pe serverul cu linux. Ceea ce vreau eu acum: exista si asa ceva pt o monitorizare a traficului facut de fiecare IP separat ?Adica sa ma conectez tot prin remote la serverul linux cu ajutorul unei aplicatii din windows. Daca nu e posibil asa ... cam care ar fi o solutie !Pe langa monitorizare as vrea daca se poate sa aiba si puterea de a punde cateva restrictii legate de viteza.Adica la IP 17 sa mearga netu cu maxim 2 k/s !
Deci daca nu se prea poate cum as vrea eu ... va rog sa ma ajutati cu alte posibile solutii
Mersi ! |
|
|