De vreo luna se blocheaza cursoul pe ecran.Uneori ba trepteaza si alteori se blocheaza pur si simplu.Restu merge, pot sa fac orice cu tastatura in Win,nu se blocheaza sistemu.Am un mouse optiv A4 tech cu scroll.Aveti vreo idee de la ce e ?
Mouse-ul e pe ps2.Are 2 butoane si o singura rotita.Si nu am ce curata fiind optic.Am vazu ca incepe sa trepteze cand dau sa faca ceva sa deschida un program sau ceva care foloseshte procesorul mai mult.dar uneori trepteaza chiar si cand nu ruleaza nimik.
O sa incerc si cu alt mouse
Producator Gigabyte
Model GA-8IPE1000G RETAIL
Procesoare suportate || Celeron || Celeron D || Pentium 4 ||
Soclu Socket 478
Chipset 865PE/ICH5
Format ATX
FSB 800/533/400 Mhz
AGP 8x
PCIe X 16 0
PCIe X 1 0
PCI 5
DPS 0
Tip memorie DUAL DDR
BUS memorie 400
Numar sloturi memorie 4
Maxim memorie 4 GB
ATA 100
Retea on-board Marvell Gigabit
Audio on-board Realtek ALC850
Numar canale audio 6
Dual Bios nu
STR da
COM 2 da
Front audio da
INTEL Front Panel nu
INTEL Hyper Threading da
AMD Thermal Shutdown nu
Firewire nu
USB 8 USB 2.0 (4 cu cablu)
Raid IDE nu
Raid Serial ATA nu
Serial ATA da
Alte caracteristici Beneficiaza de tehnologiile GIGABYTE EasyTune4, GIGABYTE Xpress Install, GIGABYTE Xpress Recovery, GIGABYTE Xpress BIOS Rescue, GIGABYTE @BIOS, GIGABYTE Q-Flash. Bundle Norton Internet Security.
salut. am si eu o problema asemanatoare cu mouse-ul.
destul de des sacadeaza si ingheata pe desktop timp de cateva zeci de secunde dupa care isi revine, merge asa ceva timp si o ia de la capat.
mouse-ul este Microsoft ARC, Laser, USB ......... precizez ca este al 2-lea ptr ca pe raposatul l-am schimbat deoarece a decedat (era tot microsoft, dar alt model). pe asta nou il am de vreo luna. am schimbat si windows etc. nu vrea si pace.
aveti ceva idei, sfaturi?
Cumpara un PAD uni, adica din ala cu o singura culoare, nu vre-o sorcova din aceea cu floricele, sau cu pasarica lui Crudutza, in fundal.
Pune usb receiver-ul cat mai aproape de mouse, nu infipt direct in fundul calculatorului. Poti folosi o extensie de cablu usb.
Si poate ii schimbi bateriile
Nu stiu al tau de ce nu merge, dar al meu este perfect, cu singura diferenta ca este de culoare visinie. Dupa ce inchei activitatea la computer, rabateaza-l, pentru a economisi bateriile.
BTW, foarte dificil de manevrat acest mouse. Modelul ergonomic aparte il face foarte greu de tinut in mana si duce la dureri de degete si de tendoane. Tare prost si neinspirat, artistul (creatorul)
Concluzia: este un mouse de fitze, nicidecum pentru lucru day by day.