Vechi 10 11 2006, 11:06 AM
ionut.bologa ionut.bologa este offline
Junior

Data înregistrării: Oct 2002
Locație: onesti
ionut.bologa pe drumul cel bun catre glorie (10 - 49 puncte)
Thumbs down Despre pseudo-magazinele online de pe la noi....

Nu stiu daca aici ar trebui sa postez acest subiect, insa am de facut cateva comentarii despre unul dintre numeroasele magazine asa-sise online de pe la noi... Poate si altii au avut probleme, insa pe mine eMag.ro m-a adus la exasperare. Motive:
- este un pseudo-magazin, produsele care apar in stoc pe site nu sunt si efectiv la ei.
- garantia la ei dureaza cel putin 2 saptamani, desi pt un hdd bushit ar trebui sa se faca direct constatarea si sa-l inlocuiasca. cine stie, poate se apuca cu ciocanul si-l repara ) La dvd-rw insa am avut (ne)noroc, a durat 2 saptamani jumate...
- au bagat taxa de transport indiferent de marimea comenzii (175.000)
- acum, mai exact de ieri, aceasta taxa de transport s-a dublat, cica au bagat si taxa de ramburs a banilor la firma (am platit cash, iar transportul a ajuns la 350.000) - cu toate ca folosesc si eu curier la firma, si numai dusul costa 70.000, deci ei iau de 4x mai mult decat in mod obisnuit.
- poti suna la ei la service oricand (1 singura linie telefonica disponibila), nimeni nu va raspunde ) mai ales vineri la pranz, cand eu am sunat vreo 2 ore in continuu, nimeni nu ma baga in seama. am incercat sa sun la vanzari, (acolo au 12 linii ) si cineva mia facut legatura la service, insa din nou, nu raspundea nimeni. Am eu o teorie, ca la service la ei este o singura persoana, care nu stie sa raspunda la tel.
- i-am scris directorului pe e-mail despre problema cu linia telefonica din service, insa nu am primit nici un feedback...
- cei de la vanzari nu stiu absolut nimik despre produsele comercializate, insa deja asta nu ma mai deranjeaza, situatia seamana cu cea din magazinele de pe strada... plus ca fraza "clientul nostru, stapanul nostru" se intelege la ei ca "clientul nostru, fraierul nostru" (vei avea surprize ca sa dai peste vreunul ofticat la tel., care sa te ia la trei pazeste, insa daca te iei cu ei in gura, obtii din cauza fraierului si un discount important - cel putin asa am obtinut eu un aparat foto Canon + memorie 512 mb mai ieftin).
- preturile au depasit deja preturile din magazinele obisnuite (vezi bestcomputers, flamingo - imprimanta luata de la emag ieri costa 3,90 mil., la flamingi am gasit aceeasi imprimanta azi cu 3,99 mil, deci miam bagat unghia in gat de ciuda, ca la mine cu cei 350.000 de lei platiti pt transport am ajuns la 4,20 mil ) ) - desi costurile cu un magazin online sunt cu cel putin 15% mai mici decat in cazul magazinelor obisnuite, deci s-au facut haplea oamenii....
- nu-mi mai aduc acum aminte, insa am avut o gramada de neplaceri din partea lor... azi m-am hotarat, de la ei nu mai cumpar in viata mea + ca ma rog sa nu se strice vreun produs din cele cumparate de la ei, ca stiu sigur ca imi voi face nervi la garantii...
Acelasi post l-am pus si pe xtrempc.ro, poate asa se vor feri si alti utilizatori de ars neuronii degeaba...ideal ar fi ca sa existe un topic despre asa ceva, insa am observat o tendinta in Ro: nu faultam pe nimeni, cine stie, poate avem nevoie de ei vreodata
Vechi 10 11 2006, 11:45 AM
c6t9's Avatar
c6t9 c6t9 este online acum
Senior

Data înregistrării: Dec 2002
Locație: București. România
c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

1. e adevarat ca nimeni nu stie ce vinde.
2. m-au surprins si pe mine taxele de transport, am prins cu 175, pt ca era comanda mare, am acceptat.
3. in principiu, tot 2 saptamani am asteptat si eu cand a fost o problema, ultima data au instalat windows xp pro in 12 zile.
4. in showroom, cei de acolo nu stiu sa foloseasca aparatele expuse, am ramas cu gura cascata.
5. daca zici ca au facut 350.000 transportul, sigur nu ma mai intereseaza pe viitor, raman cu itdirect, www.cel.ro sau neomax in unele cazuri, pczone si cam atat.
Vechi 10 11 2006, 11:47 AM
bausto bausto este offline
NERD

Data înregistrării: Dec 2003
bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

Garantia in general dureaza doua saptamani. Adica fix 10 zile lucratoare cat e specificat in lege.
Vechi 10 11 2006, 11:55 AM
Junior

Talking

Citat:
Postat în prealabil de bausto Vedeți mesajul
Garantia in general dureaza doua saptamani. Adica fix 10 zile lucratoare cat e specificat in lege.
ok, insa de ce cand merg cu un hdd (sau alte produse)la alte firme, care au magazin pe bune, mi-l schimba pe loc, facand doar constatarea, si la ei dureaza atat? cumva spera sa-l repare ei? )
Vechi 10 11 2006, 12:03 PM
bausto bausto este offline
NERD

Data înregistrării: Dec 2003
bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)bausto mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

Spera sa gaseasca un defect care sa invalideze garantia .
Vechi 10 11 2006, 12:04 PM
Junior

Implicit

la asta ma gandeam si eu...
Vechi 10 11 2006, 12:09 PM
c6t9's Avatar
Senior

c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)c6t9 mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

treaba sta asa. ei nu ofera garantie. iti iau produsul si il duc la alta firma.si tot asa.
Vechi 10 11 2006, 12:43 PM
J.K's Avatar
J.K J.K este offline
Senior

Data înregistrării: Jun 2006
Locație: Bucuresti
J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)J.K mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Trimite un mesaj prin ICQ pentru J.K Trimite un mesaj prin AIM pentru J.K Trimite un mesaj prin Yahoo pentru J.K
Implicit

Atata timp cat ei iti aduc practic produsul comandat de la alta firma e clar ca si garantia este acordata de firma respectiva.
In general magazinele on-line nu tin produse pe stoc, ar putea ramane cu ele, de aia si dureaza mai mult pana intri in posesia a ceea ce ai comandat.
Reply With Quote
Vechi 10 11 2006, 01:08 PM
c6t9's Avatar
Senior

Implicit

dar nu dureaza mult. eu cumpar frecvent cate ceva, de obicei cer dimineata si seara ma asteapta sau ii astept eu.
Vechi 10 11 2006, 01:16 PM
ozzy's Avatar
ozzy ozzy este offline
Senior

Data înregistrării: Feb 2003
Locație: intr-o zona dubioasa
ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)ozzy ne face cinste cu prezenta sa (650 - 999 puncte)
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ozzy
Implicit

Corect! Am comandat ceva si in 3 ore era la mine pe birou !
Vechi 11 11 2006, 08:39 AM
Junior

Implicit

Citat:
Postat în prealabil de ozzy Vedeți mesajul
Corect! Am comandat ceva si in 3 ore era la mine pe birou !
vede cineva prin postul meu ca m-am plans cumva de timpul pentru livrare? poate nu vad eu bine
Vechi 11 11 2006, 09:46 AM
JurasikMan's Avatar
JurasikMan JurasikMan este offline
Senior

Data înregistrării: Apr 2006
Locație: ...in buricu' pamantului ...
JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)JurasikMan mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru JurasikMan
Implicit

ionut , este normal ca servisarea sa dureze o oarecare perioada . Si emag.ro este un S.R.L. facut pentru a obtine profit . S.R.L. - urile nu exista " pentru a avea voi viata usoara " ...asa cum spune reclama , ci pentru imbogatirea patronilor , care vor Touareg in 2-3 luni , si apartamente cu 5 camere in zone ultra-centrale , tapetate cu cate o "sugacioasa " in fiecare camera . Pentru asta , cineva trebuie sa plateasca . Si acordarea garantiei tine de niste limite . Daca firma pierde prea mult , poti sa ai ghinionul sa nu iti vezi " produsul " nici la Sfantul Asteapta . Si eu am cumparat de la emag.ro ...si au fost rapizi ( pentru ca urma sa le platesc 25.000.000 lei ) . Sunt convins ca daca o sa am vreo problema cu un produs luat de la ( mai ales ca sunt din Brasov ) ... o sa prefer sa cumpar un produs similar , decat sa suport cheltuieli de transport si sa astept perioade standard de servisare .
Cred ca e bine sa fim realisti cand cumparam ceva .
In legatura cu "profesionalismul " celor de la magazinele on-line ... este o problema generala in Romania . La ritmul in care se schimba angajatii , nu prea putem avea pretentii de profesionalism sau experienta .
Eu am invatat sa ma astept la putin ....si in felul asta nu sunt dezamagit niciodata .
Vechi 11 11 2006, 10:25 AM
puterfixer's Avatar
puterfixer puterfixer este offline
Senior

Data înregistrării: Jun 2001
puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

Produsele ce apar pe site „în stoc” există în stoc, doar că au fost deja comandate sau sunt rezervate pentru a fi incluse în sisteme.

Soluţionarea problemelor în perioada de garanţie poate dura atâta timp cât permite legea şi contractul de garanţie. Eşti liber să alegi să-ţi faci cumpărăturile de la acea firmă care are politica de înlocuire pe loc a oricărui defect. Când ai ales să cumperi de la eMag ai acceptat implicit şi politica lor de soluţionare a garanţiilor. Trebuia să te informezi care e politica lor de rezolvare a garanţiilor şi timpul de înlocuire a produselor încă de dinainte să pui prima comandă. Aşa, ai sărit orbeşte cu capul înainte în necunoscut, şi acum arăţi cu degetul spre firmă pentru greşeala ta. Ru-şi-niiiiiiii-că.

Dacă nu doreşti taxe, nu fă plata ramburs ci fă virament bancar. De asemenea, ieşi mai ieftin dacă faci o singură comandă pentru n produse decât n comenzi pentru câte un produs. E dreptul eMag să aleagă firmele de curierat rapid cu care doreşte să lucreze, iar dacă nu-ţi convin aceste firme şi tarifele lor te poţi duce la showroom-ul lor şi să le ridici personal. Poate dacă vorbeşti la telefon cu ei, poţi aranja ca produsele să fie ridicate de ce curier vrea muşchiul tău.

Telefonul „sună” fiindcă aşa e centrala telefonică. De fapt telefonul e ocupat, iar tu eşti într-o coadă de aşteptare.

Ai idee câte e-mail-uri primeşte un manager într-o zi? Şi nu un manager de butic sau Trei Lulele SRL, ci de firmă serioasă? Ai idee câte e-mail-uri sunt şterse fără a fi citite fiindcă au o prioritate nesemnificativă sau fiindcă au fost trimise la persoana nepotrivită? Aşteaptă mult şi bine feedback-ul de la un director.

Cei ce vând produsele sunt în primul rând vânzători, cu un set limitat de cunoştinţe tehnice. Sper că-ţi dai seama că la o firmă ce vinde echipament medical de specialitate nu vei găsi chirurgi care să vândă bisturie, cardiologi care să vândă aparate de electrocardiogramă etc., ci tot vânzători. Dacă ai nevoie de consultanţă de specialitate în alegerea unui produs, fie te informezi singur şi apoi ceri exact ce-ţi trebuie la un vânzător, fie apelezi la o firmă specializată al cărei consutanţi îţi pot recomanda ce-ţi trebuie în cunoştinţă de cauză, însă contra cost. Coboară ştacheta pretenţiilor la un nivel mai apropiat realităţii.

Despre „luatul în gură” nu zic decât că şi firmele sunt fraiere să accepte asemenea comportament din partea clienţilor. „Clientul nostru, stăpânul nostru” e un principiu sănătos pentru a desfăşura afaceri, însă relaţiile vânzător-client sunt nişte relaţii contractuale (actul de vânzare-cumpărare e un contract), iar contractele trebuie să fie echitabile pentru ambele părţi. Va veni vremea când firmele vor constata că au doar de câştigat prin eliminarea clienţilor recalcitranţi, scandalagii sau pur şi simplu nesimţiţi. Dacă nu pot purta o relaţie civilizată, să se ducă să cumpere din târg din Vitan de la cine le-o permite să se ia în gură cu ei.

Preţul este ceea ce plteşti pe PRODUS. Că plăteşti în plus şi pe transport, aia intră la COST suplimentar de achiziţie. Fă diferenţa între ele. Eşti liber să scazi costul prin cumpărarea mai multor produse simultan, ca transportul să fie cât mai ieftin. Eşti liber să te duci la orice magazin. E târziu să te zgârii pe ochi fiindcă nu te-ai informat suficient înainte de cumpărare, sau chiar să impuţi vânzătorului acest lucru. Şi, personal, chiar îţi doresc să devii client Flamingo şi să te bucuri de întreaga lor paletă de servicii, profesionalism şi atenţie pentru client. „Pentru că meriţi.(TM)”

PS: În afară de câteva produse ce le-am achiziţionat de la eMag, nu am absolut nici o altă relaţie, afiliere sau aranjament cu această firmă. Nici cu Flamingo.

PPS: Şi incapacitatea ta de a te informa, de a face un calcul de oportunitate sau de a evalua în bani servicii şi timpul tău şi a altora, nu se rezolvă printr-o campanie de defăimare pe ţâşpe forumuri. Acceptă-ţi greşelile şi învaţă din ele, aşa cum fac oamenii maturi. Uneori câştigi, alteori pierzi, asta-i viaţa; doar sub fusta mamei eşti în siguranţă absolută şi altcineva se îngrijeşte de binele tău.

Last edited by puterfixer; 11 11 2006 at 10:35 AM.
Reply With Quote
Vechi 11 11 2006, 02:02 PM
mrobert mrobert este offline
Junior

Data înregistrării: Sep 2006
Locație: Cluj Napoca
mrobert pe drumul cel bun catre glorie (10 - 49 puncte)
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru mrobert
Implicit

Si noi am pornit un mic magazin online (www.SoftMall.ro)
Recomandarea mea personala pentru cei care au nedumeriri/nelamuriri etc, in privinta serviciilor si costurilor ... intrebati!

Este destul de "nepoliticos" sa scriem articole de defaimare, pentru eventualele lucruri care au un rapuns simplu si corect.

----
Nu sunt de acord cu practica : Emailul este sters pentru ca are prioritate mica.
La firmele mele, in ultimii 4 ani, am raspuns la FIECARE email. Chiar daca intrebarea era stupida. Intr-adevar, le sortam dupa prioritati ... dar nu stergem.
Vechi 11 11 2006, 02:58 PM
puterfixer's Avatar
puterfixer puterfixer este offline
Senior

Data înregistrării: Jun 2001
puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)puterfixer mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Implicit

Mai vorbim când primeşti 150+ e-mail-uri pe zi şi nu-ţi ajung 8 ore pe zi să-ţi faci treaba, darămite să mai şi faci pe PR-ul răspunzând oricui te contactează, din cauza unui principiu utopic.
Vechi 11 11 2006, 05:48 PM
mobutu mobutu este offline
Senior

Data înregistrării: Feb 2004
Locație: Timisoara
mobutu va fi faimos in curand (50 - 149 puncte)mobutu va fi faimos in curand (50 - 149 puncte)
Implicit

am vazut ca se vorbeste de garantii ... emag si orice alt retailer/etailer/whatever nu au nimic de-a face cu garantia produsului respectiv ... pur si simplu transmit problema furnizorului/importatorului/dealerului oficial/autorizat și în functie de ce zice ăla aia fac (schimb 1:1, reparare, înlocuire cu un produs similar, etc)
Reply With Quote
Vechi 11 11 2006, 06:00 PM
-xXx-'s Avatar
-xXx- -xXx- este offline
Membru

Data înregistrării: Sep 2006
Locație: Buc
-xXx- pe drumul cel bun catre glorie (10 - 49 puncte)
Implicit

Mai adaug ca ce scrie pe sait cu ce au ei de fapt in depozit este departe de adevar(EMAG),SI AR FI BINE SA SE FACA UN POOL REFERITOR LA SERIOZITATEA MAGAZINELOR ON-LINE

Last edited by -xXx-; 11 11 2006 at 06:02 PM.
Reply With Quote
Vechi 11 11 2006, 06:20 PM
Coditza's Avatar
Coditza Coditza este offline
Junior

Data înregistrării: Nov 2001
Locație: CPaB HQ
Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)Coditza mai mult decat se poate spune in cuvinte (2.000 puncte)
Angry

Bai, ce nu pricepeti? E absolut vina voastra ca va tzepuiti cu magazinele online sau ca "va tzepuiti" cu magazinele online. Dupa cum a spus si pufi, fiecare magazin are o politica proprie cu privire la garantii, shipping si tratarea clientilor. E problema voastra ca nu va informati inainte.

Toata treaba asta imi aduce aminte de o convorbire pe care am surprins-o la o firma ce comercializa imprimate. Un client a sunat la suport si a cerut cu "sefu", dupa care a inceput sa faca scandal ca dice imprimanta care i-a fost trimisa pe cheltuiala firmei nu a venit si cu un cablu de alimentare. Cu toate ca pe cutia imprimantei scria ca acel cablu + ala de la comp la imprimanta NU SUNT INCLUSE. I-au fost propuse: trimiterea gratuita a unui cablu de alimentare
sau returnarea imprimantei, transport gratuit. Cu toate astea, respectivul continua sa zbiere la telefon, cu toate ca "sefu" era cu receptorul la ureche, jumatate de magazin a putut sa auda ce zbiera ala. Nu stiu cum s-a terminat toata treaba, pentru ca mi-am terminat ce aveam de facut si am plecat.

Din toata experienta mea cu magazinele online si chestii de genul am dedus ca daca te porti cum trebe cu ei, esti tratat cu respect. Asta daca iti cunosti si drepturile.

Fighter of the light, drinker of the dark, but Internet is for porn, Internet is for porn, grab your dick and double click,
Internet is for porn!
Reply With Quote
Vechi 11 11 2006, 08:07 PM
wirespot wirespot este offline
Senior

Data înregistrării: Jul 2001
wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)wirespot are un viitor luminos (1.500 - 1.999 puncte)
Implicit

Eu am văzut doar un om care se aştepta la nişte chestii de bun simţ. Să fie tratat cu respect, cu promptitudine, cu competenţă, să fie marfa mai ieftină la un magazin online decît la unul "clasic", să găsească stocuri realiste pe site. Sînt de acord că astea-s lucruri încă aproape imposibil de găsit în România, dar hai măcar să nu mai pretindem că e normal.
Vechi 13 11 2006, 06:05 PM
JJ JJ este offline
Senior

Data înregistrării: Feb 2004
JJ va fi faimos in curand (50 - 149 puncte)JJ va fi faimos in curand (50 - 149 puncte)
Implicit

Citat:
Postat în prealabil de puterfixer Vedeți mesajul
Mai vorbim când primești 150+ e-mail-uri pe zi și nu-ți ajung 8 ore pe zi să-ți faci treaba, darămite să mai și faci pe PR-ul răspunzând oricui te contactează, din cauza unui principiu utopic.
Le dai altora sa raspunda. Ce mare lucru?
Referitor Emag: Singurul lucru care mi se pare incorect e afisarea de produse in stoc cand ele de fapt nu sunt in stoc sau stati sa vedeti... Fiind mai ales pe IT n-ar trebui sa se intample acest lucru, si pot da exemplu un lant de farmacii, unde daca dau un telefon pt. un anumit medicament imi zic exact in ce farmacie se gaseste si la ce pret.
Reply With Quote
Răspunde

Utilizatori activi care vizualizează acest topic: 1 (0 membrii și 1 vizitatori)

Instrumente pentru topic
Moduri de afișare

Reguli de postare
Nu putețiposta subiecte noi
Nu puteți posta răspunsuri
Nuputeți adăuga fișiere
Nu puteți edita posturile dumneavoastră

BB code is Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit

Sari la Forum

Toate orele sunt GMT +3. Ora acum este 12:36 PM.

Rulează cu: vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.