salutare.
am o mica problema care se manifesta in felul urmator: nu pot sa ascult/aud sunetele de pe internet (ce ciudat suna ) de exemplu, daca intru pe YouTube, pot sa vad un clip dar nu am sunet. la fel se intampla si pe myspace, google video, hi5...practic orice pagina web care are sunet. nu stiu care ar putea fi problema. driverele placii de sunet sunt instalate corect si nu am nici o problema.
Dezinstalezi flash, intri in Internet Explorer si accesezi site-ul http://www.adobe.com/shockwave/downl...ge=German%253E
si citesti acolo cum se instaleaza, trebuie sa il instalezi sub Internet Explorer. Am avut si eu problema asta si asa am scapat de ea (pare ciudat nu?)
1. am dezinstalat flash-ul (din control panel)
2. am intrat pe site-u dat de tine , DJStyle, din Internet Explorer, si am instalat flash-ul.
dar tot nimic. tot fara sunet sunt.
Nu ai zis daca face la orice browser sau doar la unul anume.
O sa presupun ca folosesti IE si acolo e problema: Tools -> Internet Options -> Advanced -> Multimedia -> [bifezi]Play Sounds in Webpages
Intr-adevar, am uitat sa specific ce browser folosesc. Indiferent de browser, problema persista. Am incercat solutia propusa de tine, daron, insa fara succes. (oricum era bifata dinainte)
Acuma studiez link-urile furnizate de DJStyle.
LE: problema s-a rezolvat. am incercat solutia din primul link dat de DJStyle si tot n-a mers. de fapt buba era in software-ul placii de sunet, in sensul ca era bifata optiunea Using Xear3D. dupa ce am debifat-o animatia/filmul a fost insotita de sunet.